Contact

Professionele aanleg
van je eigen landelijke tuin.

Thuiskomen in je landelijke tuin.

Bij je woning hoort een prachtige tuin waar je kan genieten van de rust, schitterende bloemen, een frisse duik of een lekker glaasje met fijn gezelschap. De aanleg of renovatie van je tuin gaat voor ons in essentie dus over de creatie en de verlenging van je thuis. 

Het is onze passie om je tuin om te toveren tot een landelijke tuin boordevol charme waarbij verschillende planten afwisselend voor bloemenpracht zorgen. Een tuin die het hele jaar een oase van rust kan zijn en steeds weer een ervaring is.
Kortom, een tuin waar je écht kan thuiskomen.

Graag thuiskomen en meteen genieten van de rust wanneer je de tuin instapt, om ‘s avonds samen met je partner een glaasje te drinken op je favoriete plekje.

Dat is écht genieten.

Peter Struyf — Zaakvoerder

Hoge kwaliteit van beplanting & materialen.

De aanleg van een tuin betekent ondermeer dat er een fundament wordt gelegd voor de komende tientallen jaren. Het is daarbij essentieel dat de verschillende onderdelen van hoge kwaliteit zijn zodat ze de tand des tijds kunnen doorstaan én met de tijd vaak nog mooier worden.

 • Karaktervolle materialen zorgen voor een authentiek uitzicht en luxueus gevoel. Het uitkiezen van de juiste materialen is dus een erg belangrijk onderdeel van het ontwerp van je tuin.
 • Kwaliteitsvolle planten opgekweekt door ervaren kwekers zijn de bouwstenen van de natuurpracht van je tuin. Kwaliteitsvolle planten hebben bij ervaren kwekers de juiste voeding, grond en groeimogelijkheden gekregen waardoor ze sterker zijn dan snel opgekweekte planten.

Het gebruik van kwaliteitsvolle elementen zorgt er bijgevolg voor dat we een stevig fundament leggen voor de volgende jaren en dat de tuin zich volledig kan ontplooien.

Nauwkeurige tuinaanleg.

Een tuin bestaat een groot web van onderling afhankelijke elementen. Grond, voeding, water, beplanting, bodemleven, waterpartijen en licht zijn maar een aantal elementen van het grote web die er samen voor zorgen dat een tuin zich kan ontwikkelen tot een prachtig geheel.
Wij zorgen ervoor dat alle elementen zorgvuldig worden bekeken zodat we opnieuw zorgen voor een stevig, gezond fundament.

 • De juiste grond, voeding en samenstelling is cruciaal. De grond en bodemleven is letterlijk het fundament van gezonde planten en dus een erg belangrijk deel in de aanleg van je gezonde tuin.

 • Extra aandacht bij het aanplanten van beplanting
  Om planten een goede start te geven, besteden we extra aandacht bij het aanplanten van beplanting. Zo krijgen de planten de juiste omstandigheden om zich volledig te ontplooien.

 • Oog voor detail zonder het totaalbeeld uit het oog te verliezen.
  Details zijn ontzettend belangrijk. Het zijn vaak details die het onderscheid maken en zorgen voor een fijne tuinervaring.
  Wij werken gedetailleerd, steeds rekening houdend met het totaalbeeld in onze gedachten zodat we naar een prachtig groter geheel kunnen werken.
Contact

Zet de eerste stap
naar je eigen landelijke tuin.